Fűző szorítása helyett bombaformában a fehér ruha alatt!

2019. május 09. 16:32 - Mynewbodychallenge

Dobj le 6kg-ot 6 hét alatt az esküvődre!

Idén nyáron lesz az esküvőd, de "szerencsésen" sikerült felszedned pár kilót?

Későn kapcsoltál, és a húsvéti kalács falása közt beugrott a képe ahogy kilógsz a fűzők közt? Nyugi nem vagy egyedül. Az első és legfontosabb, hogy vegyél pár mély lélegzetet és ne ess pánikba: SEGÍTHETÜNK!

bride_poszt.jpg

Ugyanis még éppen időben vagy ahhoz, hogy csúcsformában legyél! (Igen, még akkor is, ha júliusban tartod!)

 Erre az egyik barátnőm, Noncsi a legjobb példa. Meg is osztom Veletek a történetét.

Az álomruha és a fránya kilók

A barátnőm, Noncsi, tavaly keresett meg azzal, hogy baj van, SOS le kellene fogynia az esküvőig, ugyanis kinézett magának egy gyönyörű ruhát, de néhány számmal kisebb  és nem fér bele. Úgy gondoltam, ez jó kis kihívás lesz, úgyhogy bele is vágtunk az Eat Clean diétába.

 Noncsi ruhája 2 mérettel kisebb volt, a határidő pedig szorított minket, így azt javasoltam, hogy az EatClean 6 hetes csomagját vessük be. Szerintem mint minden nő, Noémi is bármit megadott volna, hogy az álomruhában mehessen férjhez.

madaknoncsii.png

 A cél az volt, hogy minél hamarabb minél több kilót leadjunk és elkerüljük a diétázók klasszikus hibáját, a jojó effektust(Tudjátok, ez az hatás, ami akkor jön létre, ha leadtál pár kilót és azt utána rövidesen visszaszeded - újra és újra. Ezért is hívják jojó effektusnak.), emellett pedig javítsuk bőre kinézetét, hogy minél kevesebb alapozót kelljen használni, ami le tudna róla izzadni 40C fokban.

 Úgy számoltam, hogy a 6 hetes csomag épp elég lesz ahhoz, hogy a két ruhaszámos különbséget - azaz körülbelül a 6-7 kilót - ledolgozzuk. Plusz nem szerettem volna, hogy szenvedjen (mégiscsak a barátnőm és mégiscsak az ő esküvője), így ez a diétás módszer erre is teljesen ideálisnak tűnt.

 Az Eat Clean-nél ugyanis a diéta első 3 hete az konyhanyelven ún. koplalás - ami a fehérjeporos diétát jelenti - majd a másik 3 hét a visszavezetés, amikor már sokkal szabadabb életet élhet az ember. Ilyenkor már tulajdonképpen mindent szabad: müzlit, kekszet, nápolyit enni (persze ezek mind-mind Eat Clean márkás, diétás termékek) - sőt kell is a szénhidrát - persze szigorúan csak az ellenőrzött Eat Clean Dietes -, hiszen ezzel elejét vehetjük a már említett jojó effektusnak.

 Noncsi picit még rá is sportolt, így egyenesen bombasztikus formába került! Amiért ráadásul külön hálás volt az az, hogy a méregtelenítés hatására teljesen eltűnt a narancsbőr a lábáról.

 A barátnőm tehát mindössze másfél hónap alatt sikeresen ledobott 6 kilót és belefért álmai ruhájába - szóval happy end lett a vége.

Szerintem a happy end mindenkinek jár

Persze sokan nem olyan szerencsések, hogy “csak” 6-7 kilótól kell megszabadulniuk, hanem mondjuk akár 13-tól (ez körülbelül 4 ruhaméretet jelent). Csajok, nektek sem kell kétségbeesnetek!

 Ha ugyanis július elején (vagy pláne július végén) van az esküvőtök, még éppen időben vagytok!

A 8 hetes csomaggal összesen 8-10 kilótól szabadulhatsz meg (ez körülbelül 3 ruhaméret).

A 10 hetes csomaggal pedig 10-13 kilogrammot dobhatsz le.

 Nem lesz könnyű, azonban ne számíts szenvedésre sem. És ami talán a legfontosabb: hogy mindezt jojó effektus nélkül valósíthatod meg - tehát a fogyásod tartós lesz és nem kell félned a visszahízástól, így még a nászúton is tündöklhetsz!

Ha Te neked is szükséged van segítségre, hívj bátran a +3630/9967427-es számon!

 

 Lehet, hogy idealista vagyok, de szeretném, ha mindenki úgy menne az oltár elé, ahogyan a barátnőm

 

Boldogan, elégedetten - és persze vékonyan.

 Mert szerintem a happy end mindenkinek jár. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mynewbodychallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr2114816732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása