A fehérjediéta „mítoszról”

2019. november 04. 09:12 - Mynewbodychallenge

Mi is ez a fehérjediéta és miért van körülötte misztérium.

Rengeteg vélemény, sikertörténet kering az interneten erről és mindenki meg tudja mondani a tutit.

A diéta és egészséges életmód mindig is napirenden volt, nők és férfiak már az ókorban is jól akartak kinézni, elég csak a Kleopátrának tulajdonított diétákra gondolni.

De mi is ez a fehérjediéta és miért olyan felkapott?

A nevében is benne van, a diéta alatt nagy mennyiségű fehérjét fogyasztunk, 40-70 g körül tartjuk a szénhidrátot és ezzel a módszerrel viszonylag gyorsan és biztonságosan lehet fogyni. Ha a szabályokat betartjuk és nem csalunk, vagyis jól csináljuk a fogyókúrás programot, akkor tökéletes alakot nyerünk vissza. De tény, hogy ha nem megfelelően van összeállítva a program és az ezalatt fogyasztható ételek választéka vagy annak elemei, és bármelyikkel gond van, az problémákhoz tud vezetni.

Ezzel a diétával kapcsolatosan többen is állítják magukról, hogy ők találták ki, pedig a valóság ennél sokkal prózaibb.

A fehérjediéta valamikor a 2000-es években jelen meg nálunk – viszonylag későn más európai országokhoz képest - és azóta sokféle formában létezik és sokak kedvence is lett, nem is véletlenül.

Az Eat Clean Diet 2016 nyarán indult és azóta is folyamatos fejlesztés alatt áll, mind a termékek mind pedig a program elemei tekintetében, hiszen minél több tapasztalatunk van, a vendégeink által, annál inkább tudunk személyre szabottak és egyediek lenni.

Rengeteg fehérjediéta fellelhető jelenleg is és mindegyik más és más.

Mit tud a miénk? Miért hatékony az Eat Clean Diet?

Nagyjából bárki számára tartható program – van néhány egészségügyi állapot, amikor ez a jellegű étrend nem javasolt. Minden esetben az adott vendére szabjuk a fogyókúra programját, figyelve a nemére, életkorára, kiindulási súlyára és kórtörténetére. Ezen kívül az anamnézis felvétele során megtudott információkat is beépítjük az egyedi programba.

Ugyan a ketózis a cél, de ez mégsem egy ketogén diéta.

Éhezésmentes, hiszen sokszor ehetünk és finomat, a saját szájízünkre igazíthatjuk az étrendet.

A termékek alapja magas minőségű, szűrt, izolált tejsavó fehérje több mint 300 féle ízben és kb a 80%-a gluténmentes.

Változatos, termékeink széles választéka biztosítja azt, hogy ne legyen unalmas és egyhangú.

Csodás alakunk lesz a program végére :-)

A program végén sem engedjük el a vendégeink kezét, hiszen egyénre szabott étrendet kapnak, amellyel könnyen tartható az elért új súlyuk. Folyamatosan teszteljük a termékeinket és keressük az új lehetőségeket, hogy minél hatékonyabb programunk legyen.

Minden tanácsadónk részt vett a fogyókúrás programban, ezért pontosan tudja, éppen melyik fázisban a vendég min megy keresztül, mivel tud segíteni a holtpontokon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mynewbodychallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr5415287222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása